Money2go

Informatie over de Money2go Prepaid card

>> Bekijk hier de meest gekozen Prepaid Card van 2019 <<

Van plan een Money2go card aan te vragen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Er zijn van die zaken waar u als consument in een moderne samenleving als de Nederlandse eigenlijk niet meer zonder kunt. Een voorbeeld is internet. Vrijwel alles gaat tegenwoordig online. De laatste jaren zijn er echter veel meer ontwikkelingen waarvan men verwacht dat u erin mee gaat. Neem nu een creditcard. Veel ondernemingen (bijvoorbeeld vliegmaatschappijen) gaan er klakkeloos vanuit dat u beschikt over een creditcard. Nu is het ook wel zo dat relatief veel mensen over bijvoorbeeld een MasterCard beschikken, maar aan het aanvragen van een creditcard kleven risico’s.

Klik hier om de Money2go card met andere prepaid cards te vergelijken

Bijvoorbeeld het risico dat u verder in het rood komt te staan dan u eigenlijk van plan was. Bovendien kan lang niet elke Nederlander zomaar een creditcard aanvragen. Het BKR (Bureau Kredietregistratie) checkt namelijk uw financiële toestand. Staat die er volgens het BKR niet al te rooskleurig voor? Dan is de kans groot dat de door u gewenste creditcard niet door de creditcardmaatschappij wordt verstrekt. Wilt u, of kunt u geen ‘traditionele’ creditcard aanschaffen? De Money2go card biedt waarschijnlijk uitkomst!

Hoe werkt de Money2go card?

Money2go prepaid MastercardWaarom brengt de aanschaf van een prepaid creditcard geen financiële risico’s én geen bemoeienis van het BKR met zich mee? Eigenlijk is het vrij simpel: het zit hem in het woordje prepaid.

Want dat is ook precies wat deze kaart onderscheidt van een gewone creditcard. Een ‘gewone’ creditcard is een kaart waarmee letterlijk op krediet (credit) gekocht kan worden. Er wordt dus feitelijk voor een product of dienst betaald met geld dat uitgeleend (dus eigenlijk voorgeschoten) wordt door de creditcardmaatschappij. Op het moment van betalen met een creditcard heeft iemand dus een schuld. Financieel gezien is schuld altijd risico.

Bij de Money2go prepaid MasterCard is dit allemaal niet aan de orde. U betaalt met de prepaid MasterCard namelijk vanaf een saldo dat u eerst zelf op de kaart hebt gezet. U komt dus nooit ‘rood’ te staan op uw Money2go prepaid MasterCard.

Voor wat betreft de betalingshandeling zelf (in een fysieke winkel of online) werkt deze card op exact dezelfde manier als een creditcard die niet uitgaat van het principe van koop op afbetaling. Op zich niet zo vreemd: de Money2go prepaid MasterCard is namelijk een product van één van de allergrootste creditcardmaatschappijen ter wereld: MasterCard Inc. Reken maar dat deze onderneming ook voor haar prepaid-klanten de beste service wil leveren.

Hoe vraagt u een Money2go prepaid MasterCard aan?

Een debetcard (prepaid creditcard) via deze uitgever is voor Nederlandse consumenten razendsnel aangevraagd. Wanneer u uw gegevens invoert in het online bestelformulier en via iDEAL voor deze prepaid MasterCard betaalt, garandeert de kaartverstrekker dat uw Money2go-kaart binnen 24 uur wordt verzonden. Overigens is het voor nieuwe kaarthouders de bedoeling dat ze op het moment van betalen ook hun eerste saldo op de debetcard laden. Is dit gebeurt dan kunt u ook direct in uw account waarin u alle transacties die u met uw card uitvoert overzichtelijk op een rijtje hebt.

Waar is de Money2go prepaid MasterCard voor te gebruiken?

Zaken waarvoor u de deze card voor kunt gebruiken zijn bijzonder divers. Het boeken van vliegtickets, het betalen van een hotelkamer of het doen van online aankopen; met de Money2go prepaid MasterCard is het allemaal mogelijk. Sterker nog, deze debetcard biedt in feite dezelfde mogelijkheden als een standaard (dus op basis van krediet) creditcard van MasterCard. Dat betekent dus letterlijk dat u de Money2go prepaid MasterCard kunt gebruiken op elke plek waar u het beroemde MasterCard-logo van de twee elkaar kruisende cirkels ziet. Deze prepaid MasterCard is dus zonder overdrijven multi-inzetbaar. Wel de lusten, maar niet de lasten van een standaard creditcard dus.

5/518 ratings