Rabobank Creditcard

De verschillende Rabobank creditcards

Klanten van de Rabobank kunnen voor het aanvragen van een Rabobank creditcard terecht bij hun eigen bank. Ook de Rabobank heeft, net als verschillende andere banken, een aantal creditcards in het assortiment waar de klant uit kan kiezen. De namen die de Rabobank heeft bedacht voor zijn creditcards zijn: de Rabo BaseCard, de RaboCard en de Rabo Goldcard. De Goldcard heeft de meest uitgebreide faciliteiten, de BaseCard is, verrassend, zeer basic en de Rabocard zit daar zo’n beetje tussenin.

Vergelijk de Rabobank Creditcards met andere kaarten

De standaard Rabobank creditcard – Basecard

De Rabobank creditcardDe Rabo BaseCard is een creditcard van Mastercard die aangeschaft kan worden bij een Rabob BasisPakket, een Rabo DirectPakket en een Rabo StudentenPakket. Deze creditcard van de Rabobank heeft een standaard kredietlimiet van 1000 euro per maand.

Studenten betalen voor de Rabo BaseCard 1,20 euro per maand, tenminste als ze in het bezit zijn van een Rabo StudentenPakket. Mensen die een ander pakket van de Rabobank hebben betalen voor hun BaseCard 1,35 per maand. De Rabo Bankieren App is de manier om inzicht te krijgen in de transacties die je doet met de Rabo BaseCard. Ook via Rabo Internetbankieren kun je deze informatie inzien.

RaboCard de medium creditcard van Rabobank

Voor mensen die de aankopen die ze met hun creditcard doen graag verzekerd hebben is de RaboCard een goede optie. Met deze creditcard van de Rabobank is een aankoop 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Ten opzichte van de BaseCard is ook de kredietlimiet van de RaboCard hoger. De RaboCard staat standaard ingesteld op 2500 euro per maand.

Mensen die een hogere kredietlimiet willen gebruiken kunnen de bestedingsruimte tot 10.000 euro per maand. Mensen die 2500 euro per maand te veel vinden kunnen een bestedingsruimte van minimaal 1000 euro instellen. De kosten van de RaboCard zijn inbegrepen bij het Rabo TotaalPakket. De kosten voor dit pakket zijn 3,75 euro per maand. Voor 1,00 euro per maand kan je een extra RaboCard aanvragen.

Rabo GoldCard

Doe je vaak grote aankopen in het buitenland? Dan is een creditcard met een hoge bestedingslimiet en een goede verzekering de creditcard die geschikt is voor jou. Rabobank heeft zo’n creditcard. De Rabo GoldCard heeft een bestedingsruimte van 10.000 euro en een aankoopverzekering die 360 dagen geldig is na aankoop. Wil je de kredietlimiet van de Rabo GoldCard wijzigen dan kan dat natuurlijk. De minimum bestedingsruimte van de GoldCard is 5000 euro, het maximale bedrag 50.000 euro. Kies je voor een GoldCard van de Rabobank dan kan je kiezen tussen een creditcard van VISA of van MasterCard. De Rabo GoldCard zit standaard in het Rabo RiantPakket. Dit pakket kost 5,50 euro per maand.

3.2/58 ratings