International Card Services

ICS Cards

Wie een creditcard aanschaft heeft een grote kans dat hij een creditcard in zijn bezit krijgt die is uitgegeven door International Card Services (ICS). Deze maatschappij is namelijk één van de grootste creditcarduitgevers in Nederland. De meeste creditcards van Visa worden uitgegeven door International Card Services en daarnaast geeft ICS ook de Mastercard uit.

Klik hier voor de ICS Mastercard websiteKlik hier voor de ICS Visa website
Bekijk en Vergelijk alle creditcards van ICS en andere aanbieders

International Card Services Card Aanvragen

International card servicesWie een creditcard aan wil vragen bij International Card Services kan kiezen uit een groot aantal creditcards. Ook werkt ICS samen met een aantal andere partijen. Wie bijvoorbeeld een creditcard aanvraagt bij de ANWB krijgt een creditcard die geleverd wordt door International Card Services, hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de creditcard van de Bijenkorf.

ICS Cards World Card

Wie kiest voor een World Card van International Card Services krijgt de beschikking over de meest gebruikte Visa Card in Nederland. Deze creditcard heeft een fraudepreventie die 24 uur per dag, zeven dagen per week actief is en je op deze manier beschermt tegen misbruik van je World Card.

Bij de World Card is een aankoopverzekering inbegrepen die aankopen gedurende 180 dagen verzekert tegen beschadiging, verlies en diefstal. Dat is echter nog niet de enige verzekering waar je gebruik van kunt maken met de World Card van ICS. Een aanvullende reisverzekering zit gratis in dit creditcardpakket. De bestedingslimiet van deze Visa creditcard is standaard 2500 euro, maar kan desgewenst hoger worden afgesteld.

ICS World Card Gold

Voor wie de mogelijkheden van de standaard World Card van International Card Services nog niet voldoende zijn heeft ICS de World Card Gold in de aanbieding. Ook dit is een creditcard van Visa. In vergelijking met de World Card heeft de World Card Gold een hogere standaard bestedingslimiet van 5000 euro en ook je aankopen zijn met de Gold Card langer verzekerd.

Is deze termijn bij de World Card nog 180 dagen, bij de World Card Gold zijn aankopen 365 dagen lang verzekerd tegen verlies, beschadiging of diefstal. Net als bij de standaard World Card maakt u met de World Card Gold gebruik van aanvullende reisverzekeringen. Wil jij je partner een World Card Gold cadeau doen? Geen probleem, bij deze kaart kan dat gratis worden geregeld.

ICS  Cards World Card Platinum

De echte globetrotters die er een sport van maken om de wereld te doorkruisen hebben waarschijnlijk veel baat bij de extreem hoge servicegraad die de World Card Platinum van International Card Services biedt. Een Visa creditcard is sowieso de meest geaccepteerde creditcard ter wereld, maar daarnaast biedt de World Card Platinum ook nog een doorlopende reisverzekering standaard in het pakket en zijn al je aankopen uiteraard 365 dagen verzekerd.

De standaard bestedingslimiet van deze creditcard ligt hoog: 5000 euro namelijk. Dat is allemaal erg praktisch, maar waar de World Card Platinum van International Card Services echt in uitblinkt is de persoonlijke klantenservice die wereldwijd bereikbaar is. Zeker voor mensen die veel reizen, of dat nu zakelijk is of gewoon als hobby, is dat natuurlijk ideaal.

Natuurliefhebber? Dan is de World Panda Card van ICS iets voor jou!

De World Panda Card is in feite gelijk aan de World Card van International Card Services. Dat betekent dat je een gratis aanvullende reisverzekering en een gratis aankoopverzekering ontvangt bij deze creditcard. Ook is de standaard bestedingslimiet net zo hoog als bij de World Card.

Is er dan wel een verschil tussen de World Panda Card en de World Card van ICS? Eigenlijk nauwelijks. Op de Panda Card staat een afbeelding van een panda, en dat is niet voor niets. Door de World Panda Card aan te vragen weet ICS dat je het Wereld Natuur Fonds wilt steunen. Voor elke aangevraagde Panda Card doet ICS een donatie aan het Wereld Natuur Fonds (WNF).

International Cards Services (ICS Cards) is Nederlands grootste aanbieder van Creditcards, maak gebruik van onze vergelijker om alle creditcards van ICS te vergelijken met de producten van andere creditcardmaatschappijen.

3.9/532 ratings