ING Creditcard

Vergelijk de verschillende ING Creditcards

Net zoals bij vrijwel alle banken is het mogelijk om bij ING een ING creditcard aan te vragen. Hiermee kan je eenvoudig in het buitenland betalen, maar natuurlijk ook gewoon in Nederland, bijvoorbeeld bij een bezoek aan een restaurant.

Vergelijk de ING Cards met andere Creditcards

Om aan de wensen van de klant te voldoen heeft ING drie soorten creditcards waar je uit kunt kiezen. De “gewone” creditcard, de Platinumcard en de studenten creditcard. Elk van deze creditcards heeft zijn eigen voordelen en uiteraard ook zijn eigen voorwaarden. De creditcarduitgaven van al deze creditcards kan je bij ING direct terugzien met behulp van de Mobiel Bankieren App.

De standaard ING Creditcard

ING Creditcards Vergelijken via Geld24.nlDe standaard ING creditcard is de creditcard die de meeste klanten van ING tot hun beschikking hebben. Kies je deze ING creditcard dan kan je een bestedingslimiet instellen. Dat is prettig want dan geef je niet ongewenst te veel geld uit. De bestedingslimiet heeft een minimumbedrag van 1000 euro en een maximumbedrag van 5000 euro.

Daartussen kun je de limiet naar eigen inzicht aanpassen in stappen van 500 euro. Met de standaard creditcard zijn bijna al je aankopen 180 dagen verzekerd. Mensen met een betaalpakket van ING krijgen sowieso een creditcard, mensen met een Basispakket of Oranjepakket betalen 17,40 euro per jaar voor een creditcard.

De Platinum creditcard van ING

De Platinum creditcard van ING is een meer exclusieve creditcard. Deze creditcard is uitermate geschikt voor mensen die graag een hogere bestedingslimiet willen hebben dan met een gewone creditcard mogelijk is. De Platinum creditcard geeft je de mogelijkheid om je bestedingslimiet op maximaal 20.000 euro te zetten. Ook de aankoopverzekering is bij een Platinum creditcard een stuk langer, namelijk één jaar (365 dagen). Bij de Platinum ING creditcard is een bagage- vluchtvertraging- en hulpverzekeringsverzekering inbegrepen. Voor klanten van ING met een Oranjepakket of een Basispakket zijn de kosten voor een Platinum creditcard 45,50 per jaar. Mensen die een Royaalpakket hebben bij ING krijgen de Platinum creditcard als onderdeel van dit pakket.

Studenten creditcard van ING

Voor studenten heeft ING de studenten creditcard. Deze creditcard is gekoppeld aan een studentenrekening van ING. De maximale bestedingslimiet van deze creditcard is 1000 euro. De studenten creditcard van ING heeft, net als de “gewone” creditcard een aankoopverzekering van 180 dagen. Het aanvragen van een ING creditcard voor studenten is alleen mogelijk als je een studentenrekening van ING hebt. De kosten van een studenten creditcard bij ING bedragen 12,50 euro per jaar.

Zoals je ziet er drie mogelijkheden wanneer je voor een ING Creditcard kiest, zit de juiste kaart er voor jou tussen? Weet je het niet zeker? Vergelijk dan alle creditcards via onze creditcardvergelijker.

4.8/53 ratings