Visa Card Aanvragen

Online een Visa Card aanvragen via Geld24.nl

Ga je een Visa Card Aanvragen? Verstandig! Visa is één van de bekendste, zo niet dé bekendste, aanbieder van creditcards. Dit heeft als enorm voordeel dat de Visa Card wereldwijd het meest geaccepteerd wordt. Dat is wel zo prettig als je bijvoorbeeld op vakantie bent of wanneer jij je voor zaken in het buitenland bevindt.

>> Bekijk hier de meest gekozen Visa Card 2019 <<
 Visa CardKosten / JaarLimietSoort Kaart 
World Card
* 1e jaar gratis
* Meest gekozen
€ 36.5€ 2500AlgemeenAanvragen >
Panda World Card
* 1e jaar gratis
€ 36.5€ 2500AlgemeenAanvragen >
Gold World Card
* 1e jaar gratis
€ 55€ 5000AlgemeenAanvragen >
Extra World Card Business Gold
* 1e jaar gratis
€ 154€ 5000ZakelijkAanvragen >
Platinum World Card€ 154€ 5000AlgemeenAanvragen >
Visa Business World Card
* 1 jaar gratis
€ 35€ 2500ZakelijkAanvragen >
ANWB Visa Gold Card
* Alleen voor ANWB leden
* €30,- Welkomsttegoed.
* 1e jaar gratis
€ 37.50€ 5000AlgemeenNiet aangesloten
ANWB Visa Card
* Alleen voor ANWB leden
* €30,- Welkomsttegoed.
* 1e jaar gratis
€ 14.50€ 2500AlgemeenNiet aangesloten
ANWB Jongeren Visa Card
* Alleen voor ANWB leden
* €30,- Welkomsttegoed.
* 1e jaar gratis
€ 14.50€ 500StudentenNiet aangesloten

Visa heeft samenwerkingsverbanden met een aantal verschillende financiële instellingen, en dat is prettig, want op die manier kan je uit heel veel verschillende opties creditcards kiezen en gemakkelijk een Visa Card aanvragen. Er zit er dus altijd wel eentje bij die precies voldoet aan jouw wensen.

Klik hier om alle Creditcards te vergelijken

Visa Card aanvragen bij International Card Services (ICS)

Visa Card Aanvragen en VergelijkenWil je een Visa creditcard die door heel veel mensen naar volle tevredenheid wordt gebruikt? Dan moet je een Visa Card aanschaffen die wordt aangeboden door International Card Services (ICS). De creditcard die het meest wordt gebruikt zit namelijk bij deze onderneming in het assortiment.

Maak kennis met de Visa World Card. Deze creditcard heeft alle betaalgemakken waar Visa zo bekend om staat, en nog meer. Verzekering van je aankopen zit standaard inbegrepen bij deze creditcard. Raak je een aankoop kwijt, word je bestolen of raakt een aankoop die je hebt gedaan met je Visa World Card beschadigd? De verzekering dekt de schade tot 180 dagen na aankoop.

Is dat nog niet voldoende? Naast de World Card kan je via International Card Services ook de Visa World Card Gold en de Visa World Card Platinum aanvragen. Deze kaarten zijn iets prijziger dan de gewone Visa World Card, maar daar krijg je dan wel iets voor terug.

De standaard bestedingslimiet is bijvoorbeeld bij de Gold en Platinum variant een stuk hoger. Voor de Gold Card geldt een standaard bestedingslimiet van 5000 euro, bij de World Card Platinum van Visa is dit zelfs 10.000 euro. Bij deze twee creditcards worden aankopen gedurende 365 dagen verzekerd, dat is dus een jaar lang!

De Platinum World Card spant absoluut de kroon, want bij deze Visa Card krijg je een zeer uitgebreide reisverzekering en toegang tot de medische en juridische verwijsdienst van Visa. Interessante zaken dus om rekening mee te houden tijdens het creditcard vergelijken.

Visa Card werkt samen met Laser Cards

Laser Cards is één van de partners van Visa die hun kaarten uitgeven. Kies je voor één van de creditcards van Laser Cards dan kan je kiezen uit negen verschillende creditcards. Deze creditcards worden uitgegeven in samenwerking met verschillende ondernemingen.

Als voorbeeld nemen we de Scheer & Foppen Visa Card. Met deze kaart bespaar je automatisch voor korting bij Scheer & Foppen. Een zelfde soort samenwerking heeft Laser Cards (en dus Visa) met onder meer De Harense Smid, Micro-Elektro en Van der Valk. Zijn dit winkels of restaurants waar je vaak komt? Dan levert een Visacard van Laser Cards je op deze manier veel korting op.

Een Visa Card aanvragen via de Rabobank

Een bancaire instelling waar Visa mee samenwerkt is de Rabobank. Dit resulteert erin dat je bij de Rabobank de Rabo GoldCard aan kunt vragen. Deze Visa Card heeft een standaard zeer uitgebreide bestedingslimiet van niet minder dan 10.000 euro! Aankopen die je doet met deze creditcard zijn standaard 360 dagen lang verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging. Wie een Visa creditcard van de Rabobank wil aanschaffen zal overigens wel in het bezit moeten zijn van een Rabo RiantPakket. Dit komt doordat de Rabo GoldCard standaard deel uitmaakt van dit pakket. Wanneer je al een Rabo RiantPakket hebt kan je gratis een Rabo GoldCard aanvragen.

Een groot voordeel van de Rabo GoldCard is de mogelijkheid om uitgaven in termijnen terug te betalen. Op die manier zit er nooit een maand bij waarin plotseling een hele smak geld van je rekening wordt afgeschreven. Ook de mogelijkheid om je kredietlimiet op te schroeven naar maximaal 50.000 euro en de service om zogenaamd “emergency cash” in het buitenland te ontvangen zijn grote voordelen van de Rabo GoldCard.

Een Visa Card aanvragen kan onder andere bij de bovengenoemde drie partijen maar er zijn meer maatschappijen waar je een Visa Card kunt aanvragen, voor een compleet overzicht gebruik je onze creditcard vergelijker.

4.1/511 ratings