MasterCard Aanvragen

Mastercard Creditcard Aanvragen

MasterCard is, naast Visa, in Nederland ongetwijfeld de meest bekende aanbieder van creditcards. Wanneer je creditcards wilt gaan vergelijken kan je simpelweg niet om MasterCard heen. Zelfs als je al zeker weet dat jouw creditcard er één van MasterCard wordt ben je er nog niet. Ook al die creditcards van MasterCard moet je onderling namelijk nog gaan vergelijken voor het MasterCard aanvragen.

>> Bekijk hier de meest gekozen Mastercard van 2019 <<
 MastercardsKosten / JaarLimietSoort Kaart 
Mastercard GoldCard
* 1e jaar gratis
€ 25€ 5000AlgemeenAanvragen >
Mastercard Classic
* 1e jaar gratis
€ 20€ 2500AlgemeenAanvragen >
Rabobank Studenten Basecard€ 15€ 1000StudentenNiet aangesloten
Meer info
Rabo BaseCard€ 16.2€ 1000AlgemeenNiet aangesloten
Meer info
ANWB Mastercard€ 12€ 2500AlgemeenNiet aangesloten
Meer info
SNS Bank Creditcard Studenten€ 11.25€ 800AlgemeenNiet aangesloten
ING Creditcard€ 20€ 2500AlgemeenNiet aangesloten
Meer info
ING Studenten MasterCard€ 12.5€ 1000StudentenNiet aangesloten
Meer info

Uitgebreid Creditcards Vergelijken

Redenen om te kiezen voor een creditcard van MasterCard

MasterCard aanvragen via Geld24.nlVooral wanneer je in het buitenland bent is het ideaal als je een creditcard van MasterCard bij je hebt. Wereldwijd zijn er namelijk meer dan 35 miljoen bedrijven die betalingen met een creditcard van MasterCard accepteren. Je moet dus bijna wel pech hebben als je ergens niet met je MasterCard terecht kunt. Zeker wanneer jij je in de eurozone bevindt is het heel handig om met een MasterCard te betalen, want wie betaalt in euro’s krijgt in negen van de tien gevallen niet te maken met extra kosten. Extra kosten die je wel maakt als je in het buitenland geld opneemt bij een bank.

MasterCard aanvragen en sparen bij je favoriete winkel

Heb je een favoriete winkel waar je graag komt en waar je gebruik wilt maken van spaar- of kortingsacties? Let dan goed op tijdens het Mastercard Aanvragen! ICS biedt de mogelijkheid om een MasterCard aan te vragen die gelinkt is aan een bepaalde winkel of organisatie. Shop je graag in de Bijenkorf? De Bijenkorf Card van MasterCard is geknipt voor jou! Meer een autoliefhebber? Wat dacht je van de Mercedes Card van MasterCard? Ook met Lady Talk, Euroclix, ANWB en KNAC heeft MasterCard via International Card Services dergelijke samenwerkingsverbanden.

MasterCards die bankafhankelijk zijn

MasterCard heeft overeenkomsten met enorm veel financiële instellingen die jou je MasterCard aan kunnen bieden. Dat kunnen zowel banken als bankonafhankelijke instanties zijn. Kies je voor een creditcard via een bank dan is dit meestal je eigen bank. In dat geval hoef je in elk geval niet bang te zijn dat jouw bank niet samenwerkt met MasterCard. Zes van de grootste banken van Nederland verstrekken hun klanten op aanvraag een creditcard van MasterCard. Deze banken zijn:

Wanneer je bij één van deze banken een creditcard van MasterCard aanvraagt kan je meestal ook nog kiezen tussen een standaard creditcard of één of meer uitgebreidere creditcards. De uitgebreidere creditcards bieden meer service en hebben over het algemeen een hogere kredietlimiet, maar zijn vaak ook net wat duurder. Zelfs als je al weet bij welke bank je jouw MasterCard wilt aanvragen blijft het dus van belang om de MasterCard goed te vergelijken zodat je precies de goede kiest. Ga je een MasterCard aanvragen en zoek je een card met een uitgebreidere service? Dan hebben deze kaarten vaak namen als “Gold”, “Platinum”, of “Black”.

Mastercards die bankonafhankelijk zijn

Wil je het liefst een creditcard van MasterCard aanvragen waarbij je niet direct bent verbonden aan een bank? Dat kan natuurlijk ook. Je komt dan terecht bij de MasterCards die worden uitgegeven door International Card Services (ICS). Via deze instantie is het mogelijk om een MasterCard aan te schaffen. De MasterCard Classic biedt jou een bestedingsruimte van standaard 2500 euro, een aanvullende reisverzekering en een verzekering van een half jaar op producten die je met de MasterCard  hebt aangeschaft.

Wanneer je behoefte hebt aan een hogere kredietlimiet kies je bij International Card Services gewoon de Gold Mastercard aanvragen. De standaard kredietlimiet is bij deze kaart standaard 5000 euro per maand en in overleg is deze limiet zelfs nog hoger af te stellen.

Ook de verzekering gaat er bij de MasterCard Gold op vooruit: de aankopen zijn bij deze creditcard maar liefst een jaar verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Voor wie de MasterCard Gold nog niet exclusief genoeg is bestaat er altijd nog de MasterCard Black. Dit is dé kaart voor mensen die een bestedingsruimte tot 25.000 euro per mand wensen én gebruik willen maken van Airport Lounges tijdens hun reis, deze MasterCard aanvragen is dan ook niet voor veel mensen weggelegd gezien de strenge eisen qua inkomsten.

Ga je een MasterCard aanvragen? Er zijn veel verschillende MasterCards dus de kans is groot dat je een MasterCard Creditcard vindt die bij jouw levensstijl past.

4/513 ratings