Creditcard-actie ASN: 1 jaar gratis creditcard

Creditcard-actie ASN: 1 jaar gratis creditcard
Creditcard-actie ASN: 1 jaar gratis creditcard

Wie in de eerste maanden van 2016 besluit om een creditcard aan te vragen doet er goed aan eerst goed te kijken naar besparingsmogelijkheden. Aan het begin van het jaar doen verschillende aanbieders van creditcards namelijk de nodige moeite om nieuwe klanten te winnen. Dit levert voor de consument diverse gunstige mogelijkheden op. Bij aanschaf van een creditcard worden er diverse kortingsacties aangeboden die u een leuk financieel meevallertje kunnen bezorgen, natuurlijk naast het feit dat u vanaf het moment dat u de creditcard heeft aangevraagd veel eenvoudiger in binnen- en buitenland kunt betalen. Een creditcard is gewoon handig, en korting moet u natuurlijk niet laten liggen. Het enige dat u voor uzelf helder moet zien te krijgen is welke kortingsactie (of aanbieder) u het meest aantrekkelijk vindt. Die aanbieder zou best eens ASN kunnen zijn, want ook deze bank biedt een creditcard inclusief een leuke kortingsactie.

Kortingsactie ASN

ASN Bank wil duidelijk graag dat er wat meer consumenten gebruik gaan maken van hun creditcards. Om dat te pushen heeft ASN een kortingsactie opgestart waarbij het voor nieuwe klanten aantrekkelijk wordt om een creditcard af te nemen bij deze bank. Deze kortingsactie houdt in het kort het volgende in: wie uiterlijk op 29 februari 2016 een creditcard aanvraagt bij ASN hoeft de 20 euro die de creditcard normaalgesproken op jaarbasis kost in het eerste jaar niet te betalen.

Wie interesse heeft in deze aanbieding doet er echter slim aan om niet tot het laatste moment met aanvragen te wachten. Als tijdstip van aanvragen bedoelt ASN namelijk het moment waarop ICS het online aanvraagformulier registreert. Meestal gebeurt dit vrijwel direct, maar wanneer het onverhoopt wat langer zou duren loopt u wellicht de korting mis. De reden dat ICS de aanvraag moet registreren heeft te maken met het feit dat de creditcard wordt uitgegeven door ICS (International Card Services). Deze constructie is in Nederland heel gebruikelijk aangezien ICS in Nederland de grootste uitgever van Visa-creditcards en MasterCards is. deze maatschappij werkt samen met diverse andere partijen zoals De Bijenkorf en ANWB, maar dus ook met ASN Bank.

Typisch ASN Bank

Of u een creditcard van de ASN Bank aan wilt gaan vragen hangt natuurlijk niet alleen af van de korting van 20 euro die u in het eerste jaar krijgt; alhoewel dat natuurlijk mooi meegenomen is. Voor veel mensen is de opstelling van ASN Bank met betrekking tot duurzame thema’s een belangrijk argument om te kiezen voor deze bank, of voor bepaalde diensten (zoals de creditcard) van deze bank.

Door gebruik te maken van een creditcard van ASN gaat per uitgave die u doet een percentage van circa 0,25 procent naar een goed doel. Deze 0,25 procent komt niet van uw rekening, maar wordt uit de inkomsten van de bank gehaald. Deze manier van werken kan een stimulans zijn om voor ASN te kiezen, maar dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke motivatie. Een ding is zeker: ongeacht uw politieke kleur krijgt u bij uw nieuw af te sluiten creditcard van ASN 20 euro korting!

Creditcard-actie ASN: 1 jaar gratis creditcard
4 (80%) 1 stemmen
Gerelateerde artikelen
Meer in Creditcard Online
Contactloos betalen dankzij creditcardmaatschappij MasterCard
Contactloos betalen dankzij creditcardmaatschappij MasterCard

MasterCard staat natuurlijk met name bekend als de maatschappij waar je een creditcard kunt aanvragen. Wie denkt dat dat het...

Sluiten