Creditcard Aanvragen

Online een creditcard aanvragen via Geld24.nl

Creditcard aanvragen? Start hier. Wie een creditcard aan wil vragen doet dit normaalgesproken online. Zoals tegenwoordig bij vrijwel alle transacties gaat dit namelijk online veruit het snelst. In feite kan je tegenwoordig al binnen vijf minuten een creditcard aanvragen.

Klik hier om Creditcards te Vergelijken en Direct aan te vragen

Wanneer je een creditcard hebt aangevraagd betekent dit overigens niet dat je al direct gebruik kunt maken van je creditcard. In verband met de veiligheid moet een creditcard nog worden geactiveerd. Dit gebeurt over het algemeen met een code die je per post krijgt opgestuurd. Wanneer je een creditcard online aanvraagt moeten er een aantal standaard gegevens worden ingevuld. Om het creditcard aanvragen soepel te laten verlopen is het daarom belangrijk dat je de juiste gegevens direct bij de hand hebt.

Gegevens tijdens het Creditcard aanvragen

Online een creditcard aanvragenDit zijn vanzelfsprekend als eerste je persoonlijke gegevens zoals naam, adres, geboortedatum, en e-mailadres plus telefoonnummer. Wanneer je dit hebt ingevuld bestaat stap twee over het algemeen uit het verstrekken van informatie over je financiële omstandigheden. Zaken die hierbij aan de orde komen zijn onder andere gegevens over de hoogte van de huur of hypotheek die je hebt en ook wil een creditcardmaatschappij graag weten wat je bruto- en nettoloon is. Houd daarom altijd je loonstrookje bij de hand als je online een creditcard aan wilt vragen. De persoons- en financiële gegevens die je verstrekt worden door de aanbieder van de creditcard onder meer gebruikt om een kredietcheck uit te voeren. Het komt er hierbij op neer dat er informatie wordt ingewonnen bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel om te kijken of je geen betalingsachterstanden hebt.

Wanneer je om de één of andere reden echt geen zin hebt om een creditcard aanvraag online af te handelen kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om langs te gaan bij de organisatie waar jij je creditcard wilt aanschaffen. In de meeste gevallen zal dit je eigen bank zijn.

Een MasterCard aanvragen

Wie kiest voor een MasterCard zonder direct aan één of andere bank verbonden te moeten zitten kan dit type creditcard het best aanvragen bij MasterCard zelf, de onderneming dus. Ook voor deze creditcard geldt: online aanvragen gaat het gemakkelijkst en het snelst. Bij MasterCard kan je kiezen uit de MasterCard Classic, de MasterCard Gold of de MasterCard Black. Wanneer je één van deze creditcards aanvraagt bij MasterCard duurt het in totaal ongeveer twee weken voordat je de creditcard thuisgestuurd hebt gekregen en deze kan gaan gebruiken. In die twee weken wordt jouw persoonlijke creditcard gedrukt en worden je gegevens onderzocht en de activeringscode opgestuurd.

Om voor een creditcard van MasterCard in aanmerking te komen moet je aan een aantal eisen voldoen. Voor elke creditcard van MasterCard geldt dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn. Daarnaast stelt MasterCard eisen aan je financiële situatie. Voor de MasterCard Classic geldt dat je minimaal 1150 euro netto per maand moet verdienen. Voor de MasterCard Black of Gold moet je minimaal 1250 netto per maand verdienen. Natuurlijk is het niet verplicht om een MasterCard ook echt bij MasterCard af te sluiten. Doe je dit liever bij je eigen bank, of bij een andere partij die MasterCards aanbiedt dan is dat vanzelfsprekend ook een mogelijkheid.

Vergelijk hier alle Mastercards

Visa Creditcard aanvragen

Voor de Visa Card gelden zo ongeveer dezelfde zaken waar je rekening mee moet houden als je deze kaart aan wilt vragen. Net als bij MasterCard kan je een Visa Card aanvragen bij veel banken. Dit kan online, maar ook door een afspraak te maken bij je bank. Wil je direct in contact komen met Visa om via hen een creditcard aan te vragen dan is dat ook mogelijk. In dat geval ga je naar hun website waar je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Visa zal je vanaf hier in één muisklik doorverwijzen naar International Card Services (ICS). Dit is de organisatie die de creditcards van Visa uitgeeft. Dit is geen bank, dus als je om de één of andere reden een Visa creditcard aan wilt vragen zonder dat je te maken krijgt met je bank is dit de route.

Visa World Creditcard aanvragen

De meest aangevraagde creditcard van Visa is de World Card. Dat deze creditcard zo populair is valt goed te verklaren. De Visa World Card is namelijk de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Omdat Visa natuurlijk geen onnodige risico’s wil lopen zullen zij jouw tijdens het creditcard aanvragen ook vragen naar wat informatie. Het is daarom belangrijk om je paspoort of identiteitskaart bij de hand te houden wanneer je de creditcard aanvraagt. Je Burgerservicenummer en je adresgegevens worden gebruikt om een check uit te kunnen voeren bij het BKR. Uiteraard wil Visa ook graag iets meer van je financiële achtergrond weten. Met je loonspecificatie bij de hand kan je de gevraagde gegevens in ongeveer vijf minuten online invullen op het aanvraagscherm en direct je creditcard aanvragen via de website.

Omdat de creditcard van Visa bankonafhankelijk is kan je de creditcard aanvragen en koppelen aan elke willekeurige Nederlandse bankrekening, uiteraard mits jij zelf de rekeninghouder bent.

Vergelijk hier alle Visa Cards en vraag ze online aan

Een Creditcard aanvragen is tegenwoordig gemakkelijk online gedaan maar vergeet niet om de verschillende creditcards en maatschappijen met elkaar te vergelijken zodat u de creditcard aanvraagt die het beste past bij jouw uitgavepatroon.

Creditcard Aanvragen
4 (80%) 53 stemmen