Today’s Brokers

Today's Groep Beleggen

Today’s Brokers is een online broker die in Amsterdam werd opgericht en in 2003 een vergunning als vermogensbeheerder in de wacht sleepte. Omdat oprichter Cees Smit in 2005 concludeerde dat (volgens hem) de brokermarkt in Nederland niet competitief genoeg was richtte Today’s Groep zich vanaf dat moment ook op de online brokermarkt.

Alle brokers vergelijken? Start hier

Om de dienstverlening goed te laten verlopen ging Today’s Groep een partnerschap aan met de Amerikaanse brokergigant Interactive Brokers. Een logisch gevolg is dat Today’s Brokers gebruik maakt van het platform van Interactive Brokers. Klanten van Today’s Groep kunnen zowel zelf beleggen als beleggingen uitbesteden aan de specialisten van Today’s Groep. Deze laatste mogelijkheid valt onder te verdelen in fondsbeleggen en vermogensbeheer (vanaf 100.000 euro).

Today’s Brokers: allround broker

Today's BrokersVoor de belegger die de keuze wil hebben tussen verschillende beleggingsproducten is Today’s Groep (ook bekend als Today’s Brokers) een partij om zeker te overwegen. Aandelen, CFD’s en hefboomproducten als Turbo’s, Speeders en Sprinters zijn allemaal te verhandelen via deze online broker. Ook wie Forex (speculatie op basis van vreemde valuta) wil toepassen kan bij Today’s Brokers gebruik maken van een beleggingsrekening.

Het is bij deze broker zowel mogelijk om een particuliere als een zakelijke beleggingsrekening te openen. Wie een zakelijke rekening wil openen kan dit doen op naam van bijvoorbeeld een vennootschap of stichting. Wilt u voordat u definitief gaat beleggen eerst even oefenen? Today’s Groep biedt de mogelijkheid om een demo-rekening te openen om het handelsplatform “Today’s Pro” te leren kennen.

Today’s Pro

Wie via Today’s Brokers zelf wil beleggen maakt gebruik van het handelsplatform Today’s Pro. Via dit platform ontvangt u alle relevante informatie (o.a. realtime koersen) en is het mogelijk om te handelen in trackers, aandelen, opties, CFD’s en diverse andere (hefboom)producten. Met ruim 60 verschillende ordertypen gaat er een wereld voor u open. Afhankelijk van uw behoeften krijgt u de beschikking over de meest geschikte tradingtools. Today’s Pro is ook beschikbaar als app zodat handelen door middel van uw tablet of smartphone geen enkel probleem is.

Today’s Brokers: fondsbeleggen

Wie zelf denkt niet voldoende verstand te hebben van financiële en beleggingsthema’s, of om een andere reden niet zelfstandig wil gaan beleggen kan bij Today’s Groep gebruik maken van de mogelijkheid tot fondsbeleggen. Dit gebeurt bij deze online broker onder de naam “For Tomorrow”. Wanneer u gebruik maakt van deze manier van beleggen wordt er een persoonlijk profiel voor u opgesteld waarbij u instapt in een beleggingsfonds met een bepaalde mix van beleggingen. Fondsbeleggen kan op verschillende manieren, van zeer offensief (risicovol) tot defensief (minder risico) en alles daar tussenin. De keuze die u maakt is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeur.

Today’s Groep vermogensbeheer

Hebt u de beschikking over een groter bedrag dat u wilt gaan beleggen? Bij Today’s Groep bestaat speciaal voor klanten met een belegbaar vermogen vanaf 100.000 euro de mogelijkheid om het vermogensbeheer onder te brengen bij deze vermogensbeheerder/broker.

Bij Today’s Groep wordt er uitgegaan van maatwerk voor de klant. Die visie uit zich in een persoonlijk portefeuillevoorstel dat wordt geformuleerd op basis van de informatie en de wensen die een klant in een persoonlijk gesprek kenbaar maakt. Vervolgens wordt de portefeuille beheerd volgens de zogenaamde “core-satellite strategie”. Hierbij wordt een belangrijk gedeelte (de core) van de portefeuille gebruikt om relatief veilige transacties te verrichten (te vergelijken met bijvoorbeeld Indextrackers) terwijl er een kleiner gedeelte wordt gebruikt om met iets meer risico te speculeren. Dit gedeelte van de beleggingsportefeuille wordt aangeduid als de “satellite”.

3.9/514 ratings