Binck

Binckbank Beleggen

Binck is één van de meest bekende online brokers in Nederland. Deze partij is een pure beleggersbank, en dat houdt dus in dat het voor consumenten niet mogelijk is bij deze bank een spaarrekening af te sluiten.

Vergelijk Binck met andere brokersOntvang €200 transactietegoed bij Binck, bekijk de actie hier

Het feit dat Binck zich alleen op beleggen focust heeft voor de klant die bij Binck belegt in elk geval één groot voordeel: de medewerkers van deze broker houden zich alleen maar bezig met belegging gerelateerde zaken. Dit maakt Binck een uiterst geschikte partner voor de beginnende belegger. Dat betekent echter zeker niet dat de professionele belegger niet serieus wordt genomen; het tegendeel is waar!

Beginnende belegger bij Binck

Beleggen bij BinckbankVoor beginnende beleggers heeft deze broker wat extra aandacht. Dat is al direct te zien op de website van deze broker: hier wordt stap voor stap uitgelegd waar een (startende) belegger op moet letten bij zijn eerste schreden op de (digitale) beursvloer.

Wat helemaal een interessante optie is voor de klant die nog niet zo veel ervaring met beleggen heeft is de zogenaamde “schaduwportefeuille”. Hiermee wordt met een fictieve portefeuille gehandeld. Dat kost u dus niets, terwijl u wel spelenderwijs de fijne kneepjes van het beleggingsvak leert. Ervaring in de praktijk zogezegd!

Ervaren belegger bij Binck

Hebt u zelf al een ruime mate van financiële en economische kennis in huis? Ook ervaren beleggers worden bij deze partij op hun wenken bediend. Wie wil beleggen in futures, opties of turbo’s kan daarvoor gebruik maken van het speciaal ontwikkelde handelsplatform Binck360.

Op dit platform is het mogelijk in hoog tempo te handelen (essentieel bij hefboomproducten) en daarbij krijgt u de beschikking over allerlei nuttige informatie. Denk hierbij aan realtime koersinformatie, diverse analyses en onafhankelijke adviezen van diverse verschillende analisten.

Naast het platform Binck360 kunt u uiteraard ook gebruik maken van de ‘standaard’ website of van de mobiele versie of app. Met diverse platformen is het dus mogelijk uw portefeuille te beheren op de manier die voor u het handigst is.

Beleggen in ETF’s bij Binckbank

Een populaire manier van beleggen is handelen in zogenaamde ETF’s. de afkorting ETF staat voor Exchange Traded Fund. Dit type beleggingsfonds is echter bekender onder de naam ‘Indextracker’ of kortweg tracker. Omdat deze vorm van beleggen nog steeds aan populariteit wint is het logisch dat het ook bij deze broker mogelijk is om te beleggen in ETF’s.

De reden dat Indextrackers gewild zijn onder beleggers heeft te maken met de goede spreiding waarom de ETF’s bekend staan. Daarbij komt nog eens dat Indextrackers een goedkoop alternatief zijn voor beleggingsfondsen. Een Indextracker volgt de onderliggende beursindex (bijvoorbeeld de AEX).

Simpel gezegd: stijgt de AEX dan stijgt ook de waarde van de ETF. De kans dat u met een Indextracker een interessant rendement haalt is behoorlijk reëel (hoewel beleggen natuurlijk altijd een zeker risico met zich meebrengt).

Beleggen in beleggingsfonds bij Binck

Houdt u als belegger van een klein beetje extra risico, maar wilt u toch spreiden? Beleggen in een beleggingsfonds wordt gezien als een beleggingsvorm met een relatief laag risico, maar is net iets uitdagender dan het “gewoon” volgen van de index (iets dat u doet wanneer u belegt in ETF’s). Belegt u in een beleggingsfonds dan heeft u daar bij deze partij ruime mogelijkheden voor. De fondsbeheerder zal er voor u en de andere deelnemers voor proberen te zorgen beter te presteren dan de index (bijvoorbeeld de AEX).

Overige beleggingsmogelijkheden Binckbank

Deze broker is een echte beleggingsbank, dus wat uw wensen op de beurs ook zijn: vrijwel alle mogelijkheden staan voor u open. Turbo’s, futures, warrant of obligaties. U geeft uw interesse aan en bij Binck scheppen ze de essentiële voorwaarden voor u als belegger.

3.9/519 ratings